Skip to main content

Vredesdagen in Buchenwald

25 april  00:00 
https://openbewustzijn.nl/agenda/vredesdagen-in-buchenwald-2/

In samenwerking met de ZenPeacemakers Duitsland organiseren we in 2020 voor de tweede keer Vredes- en Verzoeningsdagen in het voormalige concentratiekamp Buchenwald in Duitsland.
Wij – Judith Beermann, Reiner Hühner, Dorle Lommatzsch en Kathleen Battke – zijn in vriendschap verbonden sinds onze retraites in Auschwitz. We delen de ervaring dat oorden van gruweldaden een plek kunnen worden van leren over vrede, liefde en wezenlijke verbinding. Dit motiveert ons nu de komende Vredes- en Verzoeningsdagen opnieuw te organiseren in het voormalige concentratiekamp Buchenwald in Duitsland. Omdat het om een internationale ontmoeting gaat is de voertaal van de Vredesdagen Engels.

Waarom vredesdagen?
We besloten om deze dagen niet een retraite te noemen. Want in onze visie trekken we ons juist niet uit de wereld terug. We willen het tegenovergestelde: we willen elkaar en de wereld ontmoeten en een wezenlijke bijdrage leveren aan onze uitdagende, verwarrende en wondermooie wereld!

Aanmelden of meer informatie?
Als jij je geïnspireerd voelt door onze visie, kom dan naar onze Vredes- en Verzoeningsdagen in Buchenwald in Duitsland.

Misschien wil je eerst een gesprek om de kijken of deze dagen aansluiten bij datgene wat jij wilt onderzoeken in je leven? Neem dan gerust contact met me op.

Dorle Lommatzsch
Mobiel: 06 – 230 16 358
Email:


Kosten: € 375

Niet inbegrepen: Voor de reis naar Weimar moet je zelf zorgen.
Retraite
Academie voor Open Bewustzijn
Dorle Lommatzsch
Aanmelden


Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
ZOMERRETRAITE MET AANDACHT VOOR TRAUMA-SENSITIEVE MINDFULNESS Retraite 30 juli 14:00 https://openbewustzijn.nl/agenda/zomerretraite-met-aandacht-voor-trauma-sensitieve-mindfulness-30-juli-t-m-3-augustus/