Skip to main content

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 1168 niet laden

Interpersonal Mindfulness training: 8 weekse online en live

28 oktober  19:30 
http://presentmind.net

Bij de individuele mindfulness beoefening ervaren de meeste mensen kalmte en inzicht. In de dynamiek van het dagelijkse leven, en zeker in het contact met anderen, kan het nog een hele uitdaging zijn om die kalmte gaande te houden. De aandachtige houding kan in relatie met anderen gemakkelijk op de achtergrond raken, waardoor er sneller ruimte komt voor onze gewoontepatronen en stress.

Het 8-weekse Interpersonal Mindfulness programma (IMP) is ontwikkeld als vervolgprogramma op de basistrainingen MBSR / MBCT, door senior trainers van het Center for Mindfulness, waar de MBSR ontwikkeld is, in samenwerking met Gregory Kramer, de grondlegger van de Insight Dialogue. In deze 8 weekse training staat de interpersoonlijke mindfulness centraal en werken we met de principes van de Insight Dialogue. Hierbij oefenen we ons om meer aandacht, rust en inzicht te ontwikkelen in relaties met anderen om ons heen. Meer mindfulness te brengen in contact en communicatie.
Een krachtige en diepgaande methode die veel inzicht geeft in rollen en patronen in al onze relaties. Vooral voor trainers, coaches en hulpverleners is dit programma enorm ondersteunend voor het eigen werk.

Het programma is online en live, en de voertaal is Engels. Deelnemers komen vaak uit verschillende delen van de wereld. Dat geeft vaak een extra dimensie bij de ervaring van ‘common humanity’- de gedeelde menselijkheid.

Locatie:
Voorafgaand aan de training krijg je een link toegestuurd naar het online platform waarop we elkaar treffen.
Begeleiding: Lot Heijke. Lot is een gecertificeerd Interpersonal Mindfulness trainer, opgeleid bij het Center for Mindfulness en Metta (VS).
Specifieke mindfulnesstraining
Present Mind
Present Mind Present mind
Aanmelden


Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit