Skip to main content

Mindfulnesstraining (8x)

28 oktober  19:30  Broekhuizenvorst
https://stevenson.nl/mindfulness-training-groningen/

BEWUSTER, VRIENDELIJKER EN VITALER LEVEN

Regelmatig je batterij opladen is belangrijk voor je focus, plezier en gezondheid. Creëer een wekelijks rustpunt met mindfulness training. Je leert hoe je meer rust en helderheid kunt vinden, ook als het leven veel van je vraagt.

Mindfulness blijkt heilzaam bij mensen met stress, burn-out, vermoeidheid, concentratie-moeilijkheden, chronische pijn, somberheid, (faal)angst en andere lichamelijke of psychische klachten. Door de ervaringsgerichte en stressregulerende oefeningen leer je om lichaam en geest te ontspannen. Je leert milder en open te kijken naar onaangename gevoelens en gedachten. Je herstelvermogen, emotioneel evenwicht en welbevinden nemen toe.

Voorafgaand aan de training word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt zo alvast een beeld van de training, trainer en de locatie, en kan jouw situatie en motieven rustig toelichten. Je krijgt achtergrond- en lesmateriaal (incl. audio-bestanden) mee naar huis, zodat je de oefeningen ook regelmatig thuis kunt doen. Hierdoor vergroot je het effect van de training.

De training wordt gegeven door Hantzen Stevenson, ervaren coach, therapeute en trainer. 

Data: 28 okt, 11, 18, 25 nov, 2, 9, 16, 23 dec.19.30-21.45 uur

Deze door VMNB erkende training komt in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars, werkgever of WMO. Er is korting mogelijk voor studenten en minima.
Mindfulnesstraining MBCT/MBSR
Bureau Stevenson | Mindfulness Haren
Hantzen Stevenson
Aanmelden
Kerklaan 30-G
9751 NN Broekhuizenvorst

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
Compassie en Zelfcompassie (di.av) Compassietraining 16 april 19:30 https://stevenson.nl/compassie-training/