Skip to main content

Mindfulness Workshop

28 januari  19:00  1e Exloërmond
https://zentire.nl/agenda/

Kennismakingsworkshop Mindfulness

Ben jij regisseur van jouw leven?

Allemaal leven volgens onze vaste dagelijkse patronen. Binnen mindfulness noemen we dat de ’automatische piloot’. Wellicht bij jou ook al wel bekend. Die ’piloot’ maakt dat we ons niet meer bewust zijn van de ingesleten patronen, onze overtuigingen en het effect daarvan op ons dagelijks leven. Wat weer invloed kan hebben op onze relatie met bijvoorbeeld onze kinderen, onze partner en collega’s. Door bewust te worden van jouw ’automatische piloot’ neem jij daarmee het heft in eigen handen. Jij bepaalt de koers die het beste bij jou en jouw omstandigheden past!

Doordat je, door middel van een mindfulness-training, weer regisseur van jouw leven wordt merk je dat dit een positieve uitwerking op jouw gezondheid heeft. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat mindfulness bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven. Er ontstaat een betere opname van voeding, vitaminen en mineralen. Je hebt minder kans op hart en vaatziekte.

En…

Je kunt jezelf beter concentreren. Hoe fijn is het om aandachtig naar iemand te kunnen luisteren, om je werk in volledige concentratie uit te kunnen voeren of om gewoon eens bewust met jezelf bezig te zijn? Dit zijn maar een paar voorbeelden waarbij een opperste concentratie erg gemakkelijk is.

Om jou te laten ervaren dat je door middel van mindfulness jouw concentratie weer vast kunt houden, willen we je de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een kennismakingsworkshop.

Workshop inhoud
• Theorie
• Praktische oefeningen
• Tips om toe te passen in je dagelijks leven
Workshop
AmA training
William van Hoeck
Aanmelden
Americaanseweg 107
5964PA 1e Exloërmond

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit