Skip to main content

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 1539 niet laden

Online 8 - weekse Mindfulness Training

21 oktober  09:00  Amsterdam
http://www.melissajacobovits.com

MINDFULNESS TRAINING
Iedereen heeft wel eens te maken met stress in zijn leven.

Werkstress, zorg voor of om de kinderen of ouders, sociale verplichtingen, studiestress, gezondheid. Soms lijkt het allemaal te veel, probeer je alle ballen in de lucht te houden en zou je minder gehaast of afwezig willen zijn.

Stress kan zich vertalen in allerlei klachten, zoals slecht slapen, hoofdpijn, rugpijn of andere fysieke klachten, maar ook in piekeren, neerslachtigheid, een burn -out of depressie. Veel mensen, zowel jong als oud, krijgen weleens met stressklachten te maken.

Vaak spelen niet alleen externe omstandigheden een rol. Ook onze eigen gedachten en onbewuste patronen kunnen een bijdrage leveren aan onze stressbeleving, onrust of ontevredenheid. En juist daar kan Mindfulness bij helpen.

Door het beoefenen van Mindfulness ga je bewuster keuzes maken, ga je in het moment leven en zal je meer genieten van de mooie dingen in het leven.

In deze 8-weekse training leer je jezelf nieuwe vaardigheden aan. Je wordt je bewust van oude patronen die (soms) in de weg kunnen zitten en ziet ook andere mogelijkheden. Je leert je gemakkelijker te concentreren, te ontspannen en los te laten. Je functioneert minder op de automatische piloot, je leeft bewuster en intenser.

Mindfulness leer je door te doen. Door wekelijks bij de training aanwezig te zijn en thuis te oefenen, zal je het verschil opmerken!

De training start op woensdag 21 oktober 2020 t/m woensdag 9 december 2020

Online: via Zoom van 09.00 uur tot 11.30 uur

Kosten: 550 euro incl btw voor particulieren, afwijkend zakelijke/studenten tarief

Voor meer informatie: www.melissajacobovits.com of neem contact op met Melissa Jacobovits op 06-53460323 of
Mindfulnesstraining MBCT/MBSR
Melissa Jacobovits Mindfulness
Melissa Jacobovits
Aanmelden

Amsterdam

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit