ONLINE Trauma Sensitieve Mindfulness

24 september  02:15  Groningen
https://www.mindfulness-op-maat.nl/trauma.sensitieve.mindfulness/

8-Weekse online training:
Tijdens de training trauma sensitieve mindfulness leer je je gedachten, emoties en je lichaam weer in een veilige modus te zetten zodat je de veerkracht ontwikkelt en je de tools eigen maakt om oude pijn en stress te verwerken die ooit te veel waren en destijds niet verwerkt konden worden. De training is neurowetenschappelijk onderbouwd én gebaseerd op eeuwenoude wijsheid. Tijdens de lessen mediteren we samen, ontvang je theorie en oefenen we zowel alleen als in tweetallen. De oefeningen en materialen die je tijdens de training aangereikt krijgt, zijn een waardevol handvat voor de rest van je leven.

Een basiservaring met mindfulness is van belang voor deze training. Het geeft niet als je al een tijdje niet hebt geoefend. Dat pak je zo weer op. Voorafgaand aan de training vindt een digitaal intakegesprek plaats om samen te bespreken of de training en de timing passend is voor je.

Data en tijden:
24 september  |  1, 8, 15, 22 en 29 oktober  |  5 en 12 november
Tijd: 9:15 - 11:30

Tarief:
De 8-weekse training Trauma Sensitieve Mindfulness kost € 450,- en is inclusief werkboek en meditaties. Schrijf je je uiterlijk op 31 juli in, dan ontvang je een vroegboekkorting en betaal je € 395,- voor de training. Oud-deelnemers aan mijn trainingen ontvangen daarnaast nog eens 20% korting op de deelnameprijs.
Heb je een minimum inkomen dan betaal je € 375,-.

Trainers:
De trainingen worden gegeven door Anja Boers en Patricia van Ooijen, beiden zijn mindfulnesstrainer en opgeleid om Trauma Sensitieve begeleiding te bieden.

Wil je meer informatie aanvragen of je direct inschrijven voor de 8-weekse training Trauma Sensitieve Mindfulness neem dan contact met ons op via:


06 24530087


06 19806004
Specifieke mindfulnesstraining
Anja Boers Mindfulness & Braintraining
Anja Boers
Aanmelden
Hylkemaheerd 7 Groningen
9736 JA Groningen

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
ONLINE Mindfulness Vervolg Les Diverse 18 november 20:00 https://www.mindfulness-op-maat.nl/vervolg/index.html
ONLINE Mindfulness Vervolg Les Diverse 16 december 20:00 https://www.mindfulness-op-maat.nl/vervolg/index.html

© VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron