Skip to main content

Summer Safety - ONLINE Trauma Sensitieve Mindfulness Training

26 juni  09:00 
https://www.mindfulness-op-maat.nl/wp/trauma-sensitieve-mindfulness/

8-Weekse training:

Tijdens de Online Trauma Sensitieve Mindfulness Training leer je je gedachten, emoties en je lichaam weer in een veilige modus te zetten zodat je de veerkracht ontwikkelt en je de tools eigen maakt om oude pijn en stress te verwerken die ooit te veel waren en destijds niet verwerkt konden worden. De training is neurowetenschappelijk onderbouwd én gebaseerd op eeuwenoude wijsheid. Tijdens de lessen mediteren we samen, ontvang je theorie en oefenen we zowel alleen als in tweetallen. De oefeningen en materialen die je tijdens de training aangereikt krijgt, zijn een waardevol handvat voor de rest van je leven.

Voorafgaand aan de training vindt een digitaal intakegesprek plaats om samen te bespreken of de training en de timing passend is voor je.

In de Summer Safety variant van deze training heb je extra veel tijd om te oefenen. Je ontvangt voor de zomer 3 online lessen over hoe je de ervaring van veiligheid in je lichaam kunt versterken. Om de vaardigheid te verankeren en van te genieten tijdens je vakantie of thuis. Daarna gaan we tweewekelijks verder met hoe je vanuit die stevige verankering ervaringen van onveiligheid anders kunt opvangen en verwerken.

Data en tijden:
26 jun | 3, 10 jul | 11, 25 sep | 9, 23 okt | 6 nov
9:00 - 11:30 uur

Tarief:
De 8-weekse Trauma Sensitieve Mindfulness Training kost € 475- Dit is inclusief het trainingsmateriaal (werkboek), meditaties en levenslang toegang tot audio opnames om thuis te oefenen. Ook het kennismakingsgesprek is inbegrepen. Meld je je 6 weken of meer voor aanvang aan, dan ontvang je een vroegboekkorting van € 55,-. Oud-deelnemers aan mijn trainingen ontvangen 20% korting op de deelnameprijs. Heb je een minimum inkomen dan betaal je nooit meer dan € 400,-

Wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met me op via:
of bel 06 24530087.

Voel je welkom!
Specifieke mindfulnesstraining
Anja Boers Mindfulness & Braintraining, Mindfulness op Maat
Anja Boers
Aanmelden


Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
Trauma Sensitieve Mindfulness Training Specifieke mindfulnesstraining 08 november 09:00 https://www.mindfulness-op-maat.nl/wp/trauma-sensitieve-mindfulness/