mindfulnesstraining 8-weekse

05 oktober  02:00  Rotterdam
https://www.groeiparel.com/programma-mindfulness/

Wil je anders omgaan met situaties die op je pad komen? We zijn het zo gewend alles vanuit de doe-modus te benaderen, dat we haast vergeten hoe de ervaring zou kunnen zijn, wanneer we het vanuit de zijn-modus benaderen. Bovendien levert het direct willen oplossen of een situatie vermijden of negeren vaak nog meer stress op. In deze mindfulnesstraining leer je gedachten en gevoelens als mentale gebeurtenissen van de geest of 'het denken' te zien, waar je geen directe actie aan hoeft te koppelen. Dit ervaar je in de meditatie-oefeningen, het delen van je ervaringen. Door elke dag te oefenen, leer je gaandeweg op een andere manier dan je gewend bent goed voor jezelf te zorgen. Dit helpt je keuzes te maken vanuit vriendelijke aandacht in plaats van de automatische piloot.

“Mindfulness betekent het geven van aandacht op een bepaalde wijze: doelgericht, in het heden en niet-veroordelend.” Jon Kabat Zinn.

Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur

Min. 4 deelnemers (max. 6 p.)

Individueel of Engelstalig ook mogelijk.

Mailen of bellen voor inschrijving of meer informatie naar of 06-81533594
Mindfulnesstraining MBCT/MBSR
Groeiparel
Guldane Doymaz
Aanmelden
Waterloostraat 184A
3062TZ Rotterdam

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
mindfulnesstraining 8-weekse Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 05 oktober 02:00 https://www.groeiparel.com/programma-mindfulness/

© VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron