mindfulnesstraining 8-weekse

05 april  18:30  Rotterdam
http://

Heb jij ook het gevoel in de wachtkamer te zitten tot alles weer normaal wordt? Misschien is het dan eens tijd te stoppen met wachten, maar te zijn met wat er nu is. De ervaring nu aangaan door de aandacht te trainen en de directe ervaring waar te nemen. Dit leven hier en nu accepteren, om vanuit de acceptatie weer verder te kunnen. Maar ook op te merken, als juist het accepteren lastig voor je is.

‘Elk moment is een goed moment om opnieuw te beginnen’

In deze ervaringstraining leer je anders omgaan met situaties die bij het leven horen. Door te mediteren leer je op een andere manier goed voor jezelf te zorgen dan je misschien gewend bent. Het gaat er niet om wat er voorbijkomt, maar hoe je ermee omgaat. Als mensen aan mij vragen wat mindfulness mij brengt, kan ik volmondig zeggen: meer aanwezigheid door de aandacht te trainen ervaar ik weer balans tussen lichaam en geest.
Ben jij er klaar voor?
Online 8-weekse mindfulnesstraining (via Zoom)

Startdatum: 05 april 2021
Einddatum 24 mei 2021

Tijd: 18.30 – 20.30 uur

Deelnemers: min. 4 en max. 8 personen
Bij reservering en betaling oor 11 maart betaal je 249 euro i.p.v. 369,00 ( Inclusief btw, geluidsfragmenten en weekopdrachten).
Mindfulnesstraining MBCT/MBSR
Groeiparel
Guldane Doymaz
Aanmelden
Waterloostraat 184A
3062TZ Rotterdam

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
mindfulnesstraining 8-weekse Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 05 april 18:30 http://
mindfulnesstraining 8-weekse Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 23 november 02:00 https://www.groeiparel.com/programma-mindfulness/

© 2020 VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron

Partners