Online meditatie training - leer in 8 weken mediteren

02 maart  16:00  Laren
http://centromio.nl

STARTDATUM: maart 2
TIJD: 16:00 - 17:00
KOSTEN: €99
Online training, wekelijkse Zoom bijeenkomsten van 16:00 tot 17:00 uur en zelf via het onlineplatform of via de app dagelijks oefenen.
SITE:
https://centromio.nl/meditatie-training-2/

Voor degenen die willen beginnen met mediteren, is het begrijpen van fundamentele meditatie principes erg belangrijk. Wat is mediteren, hoe kun je mediteren, wat zijn de voordelen van mediatie? Wat zijn de basis meditatie technieken die je kunt volgen? Deze en nog veel meer komen aan bod in de online training.

Er zijn veel voordelen voor de gezondheid als gevolg van meditatie. Afgezien van het feit dat het stress kan verlichten, kan het ook een persoon helpen om een gezonde levensstijl te behouden. Verschillende onderzoeken zijn uitgevoerd op meditatie praktijken met interessante resultaten. Het is vermeldenswaard dat meditatie wordt beschouwd als over het algemeen veilig voor gezonde mensen, maar dat wordt gezegd dat een persoon met lichamelijke gezondheidsproblemen kan wensen om te overleggen met hun zorgverleners voordat ze besluiten om de praktijk te starten.

Meditatie is een interessante beoefening zodra je weet hoe je het moet doen. Voor beginners kan het een beetje uitdagend zijn om er mee te beginnen, zonder twijfel, maar met de beoefening, toewijding en inzet, word je er beter in.

Tijdens het mediteren worden zowel lichaam als geest rustiger en daardoor kan emotionele en fysieke stress verdwijnen. Tegelijkertijd wordt de gezondheid positief beïnvloed. Specifieke voordelen voor de gezondheid die worden geassocieerd met de uitoefening van meditatie zijn: verminderde depressie en angst vermindering van stress en pijn, zowel psychologisch als fysiek, verhoogde efficiëntie en verbeterde geheugen. Als je blijft mediteren, wordt je er steeds beter in en de voordelen die je ervan krijgt nemen toe.
Diverse
Centro Mio
Brigitta Derksen
Aanmelden
De Kwartel 25
1251 RX Laren

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
Online Mindfulness training | 8 wekelijkse bijeenkomsten Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 17 maart 09:30 http://centromio.nl
Mindfulness opfristraining - Online herhalingstraining Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 17 maart 20:00 http://centromio.nl
Online workshop kennismaken met Mindfulness Workshop 22 maart 19:30 http://centromio.nl
Online training Grenzen stellen met compassie - 8 wekelijkse bijeenkomsten Compassietraining 30 maart 19:30 http://centromio.nl
Online mindfulness training Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 31 maart 09:30 http://centromio.nl
Online workshop kennismaken met Mindfulness Workshop 22 april 19:30 http://centromio.nl
Mindfulness opfristraining - Online herhalingstraining Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 10 mei 20:00 http://centromio.nl
Mindfulness training - 8 weekse MBSR Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 12 mei 19:30 http://centromio.nl
Mindfulness training - Online 8 weekse MBSR Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 14 mei 13:00 http://centromio.nl
Mindfulness training - 8 weekse MBSR Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 31 augustus 19:30 http://centromio.nl

© 2020 VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron

Partners