ZOMERWEEK ZELFCOMPASSIE

16 augustus  00:00  Haren Gn
https://stevenson.nl/compassie-training/

ZOMERWEEK ZELFCOMPASSIE

5-daagse: dagelijks 10.30 – 16.30 uur.

Een heerlijke zomertraining, met meditatie, stilte en (zelf)compassie. Herstel je veerkracht en balans, leer warmer omgaan met (zelf)kritiek en emoties.

De Compassietraining ondersteunt veerkracht, eigenwaarde en het kunnen opvangen van tegenslagen. Je leert hoe je je zenuwstelsel kunt geruststellen, jezelf een gevoel van veiligheid en warmte geven. Hierdoor kun je soepeler en wijzer omgaan met moeilijke situaties.

Thema’s zijn o.a.: genieten van je leven, compassie voor anderen en voor jezelf, omgaan met schaamte, boosheid, teleurstelling en compassie-moeheid.

Trainer Hantzen Stevenson is Stress- en Burn-outcoach, Mindfulnesstrainer, Lichaamsgericht psychotherapeute en Supervisor. Zij volgde ruim 20 jaar trainingen op het gebied van meditatie, bewustzijn, en trauma-healing.

Meer weten? Zie website, of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. https://stevenson.nl/contact/
Compassietraining
Bureau Stevenson | Mindfulness Haren
Hantzen Stevenson
Aanmelden
Kerklaan 30-G
9751 NN Haren Gn

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
Compassietraining (9x) Compassietraining 28 september 19:30 https://stevenson.nl/compassie-training/
Trauma-Sensitieve Mindfulness Specifieke mindfulnesstraining 29 september 19:30 https://stevenson.nl/trauma-sensitieve-mindfulness-groningen/
Trauma-Sensitieve Mindfulness Specifieke mindfulnesstraining 08 november 19:30 https://stevenson.nl/trauma-sensitieve-mindfulness-groningen/

© VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron