8-Weekse ONLINE Training Mindfulness

14 september  02:00  Groningen
https://www.mindfulness-op-maat.nl/home/

In 8 online bijeenkomsten van 2 uur leer je de ins en outs van mindfulness: hoe het werkt, waarom het werkt en hoe je het doet.

Naast de gezamenlijke lessen oefen je 30 tot 60 minuten per dag met wat je hebt geleerd. Behalve een goede WiFi verbinding en een camera om jezelf in beeld te brengen heb je verder niets speciaals nodig. Geen speciale omgeving, geen speciale hulpmiddelen of attributen.
Je krijgt een werkboek met achterliggende theorie, uitleg over de oefeningen en links naar inspirerende filmpjes en artikelen. Ook krijg je audio-opnames waarmee je zelf kun oefenen.

Tijdens de live sessies krijg je feedback en begeleiding. En tijdens de gehele cursusduur, dus ook tussen de lessen door, ben ik beschikbaar voor vragen en advies.
De training kan op verzoek in het Engels gegeven worden.

Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Voorafgaand aan de training is met elke deelnemer afzonderlijk een persoonlijk kennismakingsgesprek. De eerstvolgende training start op dinsdag 14 september

Lesdata: 14, 21, 28 september | 5, 12, 19, 26 oktober | 2 november
Tijd: 10:15 – 12:15

De Live Online 8-Weekse Training Mindfulness kost € 450,- Heb je een minimum inkomen dan betaal je € 375,- Dit is inclusief het trainingsmateriaal en het kennismakingsgesprek.

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een mindfulness training uit het aanvullend pakket. Informeer bij je eigen verzekeraar naar de voorwaarden. Ik ben MBCT/MBSR gecertificeerd bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM).
Mindfulnesstraining MBCT/MBSR
Anja Boers Mindfulness & Braintraining
Anja Boers
Aanmelden
Hylkemaheerd 7 Groningen
9736 JA Groningen

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
ONLINE Trauma Sensitieve Mindfulness Specifieke mindfulnesstraining 24 september 02:15 https://www.mindfulness-op-maat.nl/trauma.sensitieve.mindfulness/
ONLINE Mindfulness Vervolg Les Diverse 14 oktober 20:00 https://www.mindfulness-op-maat.nl/vervolg/index.html
ONLINE Mindfulness Vervolg Les Diverse 18 november 20:00 https://www.mindfulness-op-maat.nl/vervolg/index.html
ONLINE Mindfulness Vervolg Les Diverse 16 december 20:00 https://www.mindfulness-op-maat.nl/vervolg/index.html

© VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron