Deelnemers dagelijks laten mediteren, een kunst, een kunde - Hende Bauer

Deelnemers dagelijks laten mediteren, een kunst, een kunde

Hende Bauer

Dagelijks mediteren is voor veel (ex-)cursisten (en mindfulnesstrainers misschien ook wel ) vaak een probleem. Tegelijkertijd verlangen ze er wel naar. Speciaal hiervoor heb ik een programma ontwikkeld: Persoonlijke Routine Ontwikkelen in Mindfulness, PROM. De training helpt je je eigen weg te vinden om meer geregeld te mediteren. Hierin put ik uit mijn kennis en ervaring als psychotherapeut/cognitief gedragstherapeut, mindfulnesstrainer en compassietrainer, en mijn eigen (Zen-)beoefening.

De benadering is dialectisch: gericht op verandering enerzijds, en anderzijds op acceptatie en bewustzijn met compassie. In deze dialectiek, deze slingerbeweging tussen beide polen, ligt immers onze weg. In de workshop introduceer ik het geïntegreerde kader van PROM en maken jullie kennis met enkele onderdelen en oefeningen.

Inschrijven Terug naar overzicht VVM-workshops

Hende Bauer is psycholoog, BIG geregistreerd psychotherapeut, erkend supervisor en leertherapeut VGCT en NVP. Sinds 2000 houdt ze zich bezig met Zen en mindfulness. Ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer (VMBN, VVM), en gecertificeerd compassietrainer (MBCL, MSC). Haar Zenleraar is Catherine Genno Pages Roshi (Parijs). Hende richtte in 2007 het Centrum voor Mindfulness Den Haag op.

Data en locatie

Maandag 24 september
Den Bosch
Van 13:30 tot 17:00 uur

Maandag 1 oktober
Zeist
Van 13:30 tot 17:00 uur

Overige informatie

┬ę 2018 VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron

Partners