Skip to main content

Mindfulness training MBSR

22 september  19:45  Deventer
https://www.theyogahouse.nl

Mindfulness heeft het veel mensen geholpen om beter met de ‘ups and downs’ van het leven om te gaan. Om minder te piekeren of ‘stressen’, sterker in het leven te staan, en effectiever te handelen.

De kern van de training is het leren van een aantal simpele meditatie technieken die een aandacht training vormen. Deze worden aangereikt in de wekelijkse lessen, waarna – heel belangrijk – je thuis oefent met hulp van opnames van begeleide meditaties en een werkboek.

Er is veel aandacht voor het toepassen van mindfulness in het dagelijks leven, en ook ruimte voor het verwerken van wat je leert over jezelf. Zo bouw je een basis om nieuwe gewoontes te ontwikkelen voor een bewuster, gezonder en gelukkiger manier van leven. (Meer details op de website.)

Na elke sessie ontvang je per email een hoofdstuk van de werkboek en een luisterbestand met de oefeningen voor de week.

Acht training sessies in het Yogahuis in Twello op donderdagavonden van 19.45 tot (uiterlijk) 22.00.

Data: 22, 29 september; 6,13,27 october; 3, 10, 17 november
Mindfulness Stiltedag in het Yogahuis
Op zaterdag 5 november 10.30 tot 16.00 uur.
De investering voor de training is 350 euro. Dit is inclusief workboek en de stiltedag. Mochten de kosten een belemmering vormen vanwege een kleine beurs, voel je vrij om contact op te nemen.
Vergoeding
Clare is gecertificeerd als trainer door de Vereniging voor Mindfulness, waardoor de training vergoed wordt (bijvoorbeeld na een burnout) door zorgverzekeraars van de VGZ-groep (Aevitae, IZA, IZZ, Umc, United Consumers en Univé) en de Zilveren Kruisgroep, inclusief de zorgverzekering Pro-life.

Mindfulnesstraining MBCT/MBSR
Het Yogahuis in Twello
Clare McGregor
Aanmelden
Kruisvoorderweg 18 Twello
7391 TA Deventer

Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit