Nieuws van de VVM


Workshops

In 2022 worden er interessante Workshops aangeboden, zowel live online als op locatie.
De Workshops worden door leden aangeboden, maar soms ook door sprekers van buiten de VVM.
Nieuw dit jaar is dat er online workshops worden aangeboden op basis van donatie. Dat betekent dat je je wel inschrijft, maar geen factuur ontvangt. We laten het aan jou over wat je wilt doneren. Vanzelfsprekend geldt dit niet voor jaardagen op locatie.
De Workshops kunnen worden gezien als bijscholing en verdieping.

Vergoedingen bij VGZ en Zilveren Kruis

EKENNING PER 1 JANUARI 2021

Zowel de VGZ-groep als de Zilveren Kruisgroep erkent per 1 januari 2021 de door de VVM gecertificeerde trainers.
Per 1 januari is in principe de vergoeding dus gelijk getrokken tussen de gecertificeerde categorie 1 trainers MBSR/MBCT van de VMBN en de op specialistisch niveau gecertificeerde trainers van de VVM.
Onder de Zilveren Kruisgroep valt ook de zorgverzekering Pro-life. De zorgverzekeraars Aevitae, IZA, IZZ, Umc, United Consumers en Univé vallen onder VGZ.

Workshop Samen Sterk

Over de zichtbaarheid van de VVM

dinsdag 11 oktober 9.30 - 12.00 uur

Een ochtend brainstormen en mindful meedenken

Trauma-sensitieve Mindfulness

Op 4 februari j.l. gaf Dorle Lommatzsch een interessante Workshop over Trauma-sensitieve mindfulness. Trauma-sensitieve mindfulness biedt hulp om zicht te krijgen op de achterliggende dynamiek bij trauma en bovendien praktische handvatten om deze kennis om te zetten naar ervaringsgerichte (mindfulness)oefeningen en interventies die je zowel in een groep als bij individuele begeleiding kan leren toepassen.

Dorle Lommatzsch van de Academie voor Open Bewustzijn schreef een recensie over Trauma-sensitieve mindfulness van David A. Treleaven.

© VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron