Ons bestuur

Nol van Drunen

Voorzitter

Ik ben Nol van Drunen en geef ongeveer 10 maal per jaar de mindfulnesstraining, een compassietraining en een ACT-training.  Daarnaast coach ik mensen in hun beroepspraktijk. Samen met mijn partner run ik Centrum de Poort (V.o.f.) in Den Bosch waar ik dagelijks geïnteresseerden in mindfulness mag ontvangen.

In het verleden ben ik eigenaar geweest van een middelgroot organisatie adviesbureau en directielid van in het Hoger BeroepsOnderwijs. Ik heb een universitaire achtergrond op gebied van bestuurskunde en economie en ben onderwijskundige. Naast voorzitter bij de VVM ben ik ook voorzitter van een gemeentelijke rekenkamer.

E-mail Nol

Paul van Gorcom

secretaris

Mijn naam is Paul van Gorcom. Ik heb Geneeskunde gestudeerd in Utrecht en mij gespecialiseerd tot Revalidatiearts. Verder ben ik o.a. opgeleid tot ACT-trainer (Acceptance en Commitment Therapie), Mindfulness- en Compassietrainer.

Vanaf 1986 tot juli 2017 heb ik gewerkt als revalidatiearts in verschillende algemene ziekenhuizen en in specialistische multidisciplinaire teams (kinderrevalidatie, neurologie en orthopedie) binnen Revalidatie Centrum Blixembosch (Libra) Eindhoven. Vanaf 2004 heb ik gewerkt als hoofdbehandelaar van een chronisch pijn team, waarbij ik ACT heb geïntroduceerd, het multidisciplinaire team heb getraind en behandelprogramma’s heb gemaakt en doorontwikkeld. Ik heb er tevens als manager gewerkt en vele jaren deel uitgemaakt van het medisch stafbestuur, verschillende malen als voorzitter. Binnen het revalidatiecentrum heb ik MBSR-trainingen voor personeel mede opgezet en gegeven.

Momenteel geef ik samen met mijn vrouw Compassietrainingen (MBCL).

E-mail Paul

Corine Lepoutre

Communicatie

In mijn bedrijf de Mindful Academy train en coach ik vanuit de mindfulness. Mindfulness speelt een belangrijke rol in mijn eigen bewustwording.


Als mindfulness professional geef ik mindfulness en heartfulness trainingen en help ik als mindful coach mensen met stress en burn-out klachten, alsmede mensen die moeilijke ervaringen hebben met een narcistische ouder of partner.
Ik ben freelance publicist en hoofdredacteur van Tijdschrift voor Yoga. In het verleden was ik programmamaker bij de publieke omroep en als reisjournalist heb ik veel van de wereld gezien. Het bedrijfsleven leerde ik kennen als stage begeleider tijdens mijn docentschap communicatie op een hbo-opleiding.
Als bestuurslid van de VVM zet ik mij graag in voor mindfulness in het algemeen en de vereniging in het bijzonder.

 

E-mail Corine

Theo Niessen (Dr.)

penningmeester

Ik ben verpleegkundige (niet-praktiserend), decaan verpleegkunde bij het CWZ ziekenhuis en mindfulnesstrainer. Ik heb mij toegelegd op het 'nursingproof' maken van mindfulness voor de zorgsector.

Dit betekent dat ik mogelijke negatieve associaties van mindfulness wil wegnemen door in taal en uitingsvorm aan te sluiten bij de doelgroep. Ik gaf mindfulnesstrainingen aan onder andere studenten verpleegkunde aan de HBO-V in Eindhoven.
Van mijn hand zijn verschillende blogs en artikelen verschenen met mindfulness voor zorgprofessionals in de hoofdrol. Laatst verschenen boek bij Boom/Lemma: "Mindfulness en persoonsgerichte zorg: oefeningen in aandacht." (2018) Mede-auteurs zijn Hanneke Jeronimus en Gaby Jacobs.

E-mail Theo

Corinne Embsen

Algemeen Bestuurslid

Na mijn studie HBO-Verpleegkunde en gezondheidswetenschappen heb ik gewerkt in diverse werkvelden van de gezondheidszorg.

Daarnaast ben ik al jaren actief met meditatie, yoga (mindful bewegen) en mindfulness. Dat heeft mij er toe aangezet om de opleiding tot mindfulnesstrainer en yogadocent en mindfulness in therapeutische gesprekken te volgen. Ik heb ervaring met het opzetten en geven van diverse cursussen op gebied van CTG-i (beter slapen) en mindfulness.

E-mail Corinne

Harriët Gilham

Secretaresse

Mijn naam is Harriët Gilham. Ruim 25 jaar ben ik werkzaam als secretaresse en managementassistente in de zakelijke dienstverlening, het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid. Sinds 1999 werk ik als Zzp’er. Ik vind het leuk om bij de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen te kunnen werken; in ziekenhuizen, universiteiten, bouwbedrijf, congresbureau maar ook voor gemeenten, voor organisatie- en bestuursadviseurs etc.

Zo ben ik in 2011 gevraagd om voor de VVM een ledenbestand op te zetten en de facturen te versturen, toen nog voor 75 leden. Zoals iedereen weet is er in de tussentijd erg veel veranderd en ontwikkeld en daarmee de werkzaamheden die ik voor de VVM doe. Ook in de bestuurssamenstelling waren regelmatig wisselingen waardoor het een hele dynamische maar vooral positieve club is om voor te werken. 

E-mail Harriët

© VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron