Ons bestuur

Nol van Drunen

Voorzitter

Ik ben Nol van Drunen en geef ongeveer 10 maal per jaar de mindfulnesstraining, een compassietraining en een ACT-training.  Daarnaast coach ik mensen in hun beroepspraktijk. Samen met mijn partner run ik Centrum de Poort (V.o.f.) in Den Bosch waar ik dagelijks geïnteresseerden in mindfulness mag ontvangen.

In het verleden ben ik eigenaar geweest van een middelgroot organisatie adviesbureau en directielid van in het Hoger BeroepsOnderwijs. Ik heb een universitaire achtergrond op gebied van bestuurskunde en economie en ben onderwijskundige. Naast voorzitter bij de VVM ben ik ook voorzitter van een gemeentelijke rekenkamer.

E-mail Nol

Ad Vermeer

Penningmeester

Als ik iets aan ga stop ik er mijn ziel en zaligheid in. Zo zit ik ook in het bestuur waarbij ik mijn drive haal uit het potentieel dat mindfulness heeft, naar zowel mensen als naar de samenleving als geheel. Samen met vele andere die er door aangeraakt zijn werken aan de verdere ontplooiing daarvan is voor mij zin gevend en inspirerend. Daarbij is het zeer bruikbaar dat ik weet hoe 'een tent te runnen'. Ik maakte carrière als bouwkundig ingenieur, werd directeur van een stichting waarin ik dagelijks leerde van mensen met een blijvende afstand tot de arbeidsmarkt en ben sinds 2011 mindfulnesstrainer en coach.

Onze kinderen zijn zelfstandig, carrière hoef ik niet meer te maken. Ik geniet er van nu mijn levens- en werkervaring in te kunnen zetten en door te geven. Dat kost ook kruim maar telkens als ik leden ontmoet word ik gevoed door de voelbare spirit in de vereniging. Dat is ons bestaansrecht, dat moeten we koesteren, de rest is veelal gedoe.

E-mail Ad

Irma Hesselmans

Secretaris

Mijn naam is Irma Hesselmans-van Alphen. Na mijn studie Franse taal- en letterkunde (RU Leiden) en de dierbare, uitdagende taak van het opvoeden van onze vier kinderen ben ik een coachopleiding gaan volgen. Vanuit mijn werk als coach raakte ik geïnteresseerd in mindfulness en dit is nog steeds een grote inspiratiebron voor mij.  Inmiddels geef ik mindfulness-trainingen aan kinderen en volwassenen in mijn eigen praktijk en geef ik als vrijwilligster trainingen aan mensen die te maken hebben met kanker in hun leven (Inloophuis Midden Brabant).

Woorden die bij mij passen zijn: verbinden, rust en betrokkenheid. Oh ja, nog iets. Ik word blij van vriendelijkheid. :-)

www.irmahesselmans.nl

E-mail Irma

Corine Lepoutre

Communicatie

In mijn bedrijf de Mindful Academy train en coach ik vanuit de mindfulness. Mindfulness speelt een belangrijke rol in mijn eigen bewustwording.
Als mindfulness professional geef ik mindfulness en heartfulness trainingen en help ik mensen met stress en burn-out klachten, alsmede mensen die moeilijke ervaringen hebben met een narcistische ouder of partner.
Ik ben freelance publicist en hoofdredacteur van Tijdschrift voor Yoga. In het verleden was ik programmamaker bij de publieke omroep en als reisjournalist heb ik veel van de wereld gezien. Het bedrijfsleven leerde ik kennen als stage begeleider tijdens mijn docentschap communicatie op een hbo-opleiding.
Als bestuurslid van de VVM zet ik mij graag in voor mindfulness in het algemeen en de vereniging in het bijzonder.

 

E-mail Corine

Paul van Gorcom

Mijn naam is Paul van Gorcom. Ik heb Geneeskunde gestudeerd in Utrecht en mij gespecialiseerd tot Revalidatiearts. Verder ben ik o.a. opgeleid tot ACT-trainer (Acceptance en Commitment Therapie), Mindfulness- en Compassietrainer.

Vanaf 1986 tot juli 2017 heb ik gewerkt als revalidatiearts in verschillende algemene ziekenhuizen en in specialistische multidisciplinaire teams (kinderrevalidatie, neurologie en orthopedie) binnen Revalidatie Centrum Blixembosch (Libra) Eindhoven. Vanaf 2004 heb ik gewerkt als hoofdbehandelaar van een chronisch pijn team, waarbij ik ACT heb geïntroduceerd, het multidisciplinaire team heb getraind en behandelprogramma’s heb gemaakt en doorontwikkeld. Ik heb er tevens als manager gewerkt en vele jaren deel uitgemaakt van het medisch stafbestuur, verschillende malen als voorzitter. Binnen het revalidatiecentrum heb ik MBSR-trainingen voor personeel mede opgezet en gegeven.

Momenteel geef ik samen met mijn vrouw Compassietrainingen (MBCL).

E-mail Paul

Harriët Gilham

Secretaresse

Mijn naam is Harriët Gilham. Ruim 25 jaar ben ik werkzaam als secretaresse en managementassistente in de zakelijke dienstverlening, het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid. Sinds 1999 werk ik als Zzp’er. Ik vind het leuk om bij de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen te kunnen werken; in ziekenhuizen, universiteiten, bouwbedrijf, congresbureau maar ook voor gemeenten, voor organisatie- en bestuursadviseurs etc.

Zo ben ik in 2011 gevraagd om voor de VVM een ledenbestand op te zetten en de facturen te versturen, toen nog voor 75 leden. Zoals iedereen weet is er in de tussentijd erg veel veranderd en ontwikkeld en daarmee de werkzaamheden die ik voor de VVM doe. Ook in de bestuurssamenstelling waren regelmatig wisselingen waardoor het een hele dynamische maar vooral positieve club is om voor te werken. 

E-mail Harriët

© 2020 VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron

Partners