Workshops & Opleidingen

Workshops

In het voorjaar hebben mooie online Workshops plaatsgevonden die heel goed bezocht zijn.
Vanwege dit succes gaan we door op de ingeslagen weg. Voor het najaar zijn er weer een aantal interessante workshops geprogrammeerd.
De Workshops worden door leden aangeboden, maar soms ook door sprekers van buiten de VVM.
De Workshops kunnen worden gezien als bijscholing en verdieping.
De VVM stelt op dit moment geen eisen ten aanzien van nascholing, maar als dit wel zo wordt dan kunnen deze workshops als nascholing gaan tellen.
Nieuw dit jaar is dat er online workshops worden aangeboden op basis van donatie. Dat betekent dat je je wel inschrijft, maar geen factuur ontvangt. We laten het aan jou over wat je wilt doneren.
Vanzelfsprekend geldt dit niet voor jaardagen op locatie.

De Agenda:

• Dinsdag 20 september David Dewulf - Drager worden van lijden

• Dinsdag 11 oktober VVM - Samen Sterk, over de zichtbaarheid van de VVM

• Vrijdag 11 november ALV met thema

• Donderdag 24 november Juliet Adams - Het belang van intentie

Klik op de button om je (alvast) aan te melden voor een van de workshops.

Online Workshop Samen Sterk

Over de zichtbaarheid van de VVM

Een ochtend brainstormen en mindful meedenken

dinsdag 11 oktober 9.30 - 12.00 uur

Trainingen van gecertificeerde leden

Ben je geïnteresseerd in mindfulness en wil je graag een mindfulness workshop of training volgen? Dat kan bij een van onze gecertificeerde leden of opleidingen.

Klik op de button voor het totaaloverzicht en om je aan te melden voor een van de trainingen.