Lid worden

De VVM is er voor mensen die zich professioneel bezighouden met mindfulness, maar ook voor mensen die dit beroep niet uitoefenen. Er staan twee tradities centraal Mindfulness Based Stress Reduction (MBRS) grondlegger Jon Kabat-Zinn en Mindfulness Based Cognitieve Therapy (MBCT), grondleggers Mark Williams, John Teasdale en Zindel Segal. Inmiddels zijn vanuit deze twee tradities vele andere trainingen en therapieën ontstaan.

Wij zijn een open vereniging wat inhoudt dat iedereen die interesse heeft in mindfulness lid kan worden en kan deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. De lidmaatschapskosten voor 2018 zijn € 85,00. Word je gedurende het jaar lid, dan betaal je enkel voor de overige kwartalen van het kalenderjaar.

10 redenen om lid te zijn van de VVM

1. Je vindt het fijn jouw passie voor mindfulness te delen met anderen
  2. Graag wil je deel uitmaken van een netwerk van beoefenaren, trainers, onderzoekers e.a.
  3. Samen met anderen kun je bijdragen aan de ontwikkeling van mindfulness
  4. Je legt nieuwe contacten die voor jou interessant en nuttig zijn
  5. Je blijft op de hoogte van nieuwe methoden, onderzoeken, publicaties e.a.
  6. In ontmoetingen, voordrachten, workshops e.d. verdiep je mindfulness in jezelf
  7. Als trainer word je erkend, ondersteund en gefaciliteerd
  8. De vereniging vergroot jouw netwerk naar de samenleving
  9. Kennis en ervaringen van andere leden maakt de vereniging voor jou toegankelijk
  10. Lid zijn betekent dat je jouw bijdrage aan een meer mindfulle wereld vergroot

Het lidmaatschap van de VVM is om blij van te worden!

Aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in en meld je aan als lid van de VVM. Meer informatie over onze groepen vind je hier.

Beeïndigen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap beeïndigen? Stuur dan uiterlijk voor 1 december van het volgende kalenderjaar een mail naar  Zeg je eerder in een jaar op dan volgt er geen restitutie van het lidmaatschapsgeld van dat jaar.