Lid worden

De VVM is er voor mensen die mindfulness omarmen, zeker voor hen die het professioneel inzetten. Naast de twee tradities van het eerste uur, Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en Mindfulness Based Cognitieve Therapy (MBCT) zijn er inmiddels andere Mindfulness Based Programma’s ontwikkeld met zeer uiteenlopende inhoud. De vereniging heet al hun beoefenaren en professionals van harte welkom.

Wij zijn een open vereniging wat inhoudt dat we geen voorwaarden stellen, iedereen kan lid worden en deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. De lidmaatschapskosten voor 2019 zijn € 85,00. Je als professional laten certificeren kan ook, dat kost je slechts € 20 per jaar extra. Word je gedurende het jaar lid, dan betaal je enkel voor de overige kwartalen van het kalenderjaar.

10 redenen om lid te zijn van de VVM

1. Je vindt het fijn jouw passie voor mindfulness te delen met anderen
  2. Graag wil je deel uitmaken van een netwerk van beoefenaren, trainers en onderzoekers
  3. Samen met anderen kun je bijdragen aan de ontwikkeling van mindfulness
  4. Je legt nieuwe contacten die voor jou interessant en nuttig zijn
  5. Je blijft op de hoogte van nieuwe methoden, onderzoeken en publicaties
  6. In ontmoetingen, voordrachten en workshops verdiep je mindfulness in jezelf
  7. Als professional word je erkend, ondersteund en gefaciliteerd
  8. De vereniging vergroot jouw netwerk naar de samenleving
  9. Kennis en ervaringen van andere leden maakt de vereniging voor jou toegankelijk
  10. Lid zijn betekent dat je jouw bijdrage aan een meer mindfulle wereld vergroot

Het lidmaatschap van de VVM is om blij van te worden!

Vul onderstaande gegevens in en meld je aan als lid van de VVM.

Wil je jouw lidmaatschap beeïndigen? Dat kan; stuur dan uiterlijk voor 1 december een mail naar .  of gebruik het opzegformulier via de onderstaande button.

Opzegging gedurende het jaar leidt niet tot (gedeeltelijke) restitutie van het lidmaatschapsgeld van dat jaar.