ACT en Mindfulness

28 januari  19:30  Haren Groningen
https://stevenson.nl/mindfulness-en-act/

ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY (ACT)
START 21 JANUARI (avond) en 7 MAART (ochtend)

Deze training is gebaseerd op Mindfulness, Compassie en ACT. Waar Mindfulness focust op kunnen ‘zijn’ met wat er is, richt ACT zich op het in beweging komen vanuit waarden. Compassie voegt hier wijsheid en goede zelfzorg aan toe.
Je krijgt meer ruimte door het relativeren van gedachten en kunnen toelaten van lastige gevoelens. Je staat stil bij je kwaliteiten en belangrijke waarden in je leven. Met meer flexibiliteit ga je concreet aan de slag vanuit die waarden.

ACT wordt succesvol gebruikt bij de behandeling van chronische pijn, depressie en angst. Maar de uitgangspunten zijn ook heel bruikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, zingeving en voluit leven.

ACT helpt je een bewust en waardevol leven te leiden, door je te leren omgaan met onaangename gevoelens, een gezonde afstand te nemen van negatieve gedachten (Acceptance), remmingen weg te nemen, en je te richten op wat écht belangrijk is in jouw leven (Commitment).

We doen meditatieve, praktische en speelse oefeningen, waarmee je de zes zuilen van ACT leert kennen en toepassen. Thuis ga je verder met de gevarieerde opdrachten. De training vraagt om je nieuwsgierigheid, tijd en bereidheid om nieuwe dingen uit te proberen. Dit natuurlijk binnen jouw eigen grenzen en mogelijkheden.

Trainer Hantzen Stevenson is een ervaren coach/trainer/therapeute (registertherapeut RBCZ® + Mindfulness- en Compassietrainer VMBN-1).

Data A: 21, 28 jan, 4, 25 feb, 4, 11, 25 mrt, 1, 8 april, 19.30-21.30 uur
Data B: 7, 14, 21 mrt, 4, 11, 18, 25 apr, 9,16 mei, 10.30-12.30 uur

Tarieven particulier: € 375-550. (afhankelijk v. inkomen/vergoeding). Zakelijk: vraag offerte.
Acceptance & commitment training
Bureau Stevenson | Mindfulness Haren
Hantzen Stevenson
Aanmelden
Kerklaan 30-G
9751 NN Haren Groningen
Nederlands
 

Overige trainingen

Activiteit
Mindfulnesstraining (ochtend) Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 07 juli 10:30 Haren Groningen https://stevenson.nl/mindfulness-training/
Mindfulness Intensive (zomerweek) Mindfulnesstraining MBCT/MBSR 23 juli 10:30 Haren Groningen https://stevenson.nl/zomerweek-mindfulness-compassie/

© 2018 VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron

Partners