Jaardagen

Twee keer in het jaar organiseren wij een Jaardag. Op onze jaardag wordt traditioneel in de ochtend de Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden en is er een inhoudelijk deel voor de leden. Na de ALV hebben we een of meerdere sprekers die verdieping geven op het gebied van mindfulness. Dan verwelkomen wij ook graag niet-leden die geïnteresseerd zijn in mindfulness.

Algemene Ledenvergadering 26 november

Tot onze spijt hebben we in verband met de aangescherpte maatregelen onze Jaardag op 20 november geannuleerd.
We hadden ook nog weinig aanmeldingen, de zaterdag blijkt niet de meest geschikte dag voor een Jaardag.
Het mooie programma met de Workshop Diversiteit en de Workshop Emotionele en Compassievolle Veerkracht houden we tegoed, in 2022 zullen we dit opnieuw organiseren.

De Algemene Ledenvergadering gaat wel door, zij het op een andere dag, namelijk op vrijdagochtend 26 november en dan ONLINE!
De ALV is vanzelfsprekend kosteloos.

De ALV start om 9.30 uur en eindigt uiterlijk om 11.00 uur.

We hopen een groot aantal leden op deze online bijeenkomst te mogen begroeten.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met de tekst 'ALV 26 november', je naam en je e-mailadres naar

Je ontvangt dan een mail terug met de Zoom link.