Jaardagen

Twee keer in het jaar organiseren wij een Jaardag. Op onze jaardag wordt traditioneel in de ochtend de Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden en is er een inhoudelijk deel voor de leden. Na de ALV hebben we een of meerdere sprekers die verdieping geven op het gebied van mindfulness. Dan verwelkomen wij ook graag niet-leden die geïnteresseerd zijn in mindfulness.

Jaardag 24 september 2021

Op vrijdag 24 september organiseert de VVM weer een professionaliseringsdag.
Graag waren wij fysiek bij elkaar gekomen, maar gezien de ontwikkelingen met Covid kiest het bestuur ervoor om via Zoom de Jaardag gestalte te geven.
De hele dag is omgezet naar een ruim dagdeel.

Deze VVM dag staat volledig in het teken van super/intervisie, verzorgd door Hende Bauer en Linda Schipper.

Er wordt stil gestaan bij de verschillen die er zijn tussen supervisie en intervisie en ook wat de mogelijkheden zijn van supervisie bij de VVM.

Het belangrijkste deel zal gaan over intervisie. Er worden verschillende intervisiemethodieken aangereikt voor een meer gevarieerde en effectieve intervisie, zodat je als intervisiesant meer kan opsteken van de intervisie.

Het definitieve programma volgt nog.

Tijd: 9.30 -13.00 uur

Kosten: € 25,- voor leden en € 40,- voor niet leden