Workshops & Trainingen

Trainingen van gecertificeerde leden

Ben je geïnteresseerd in mindfulness en wil je graag een mindfulness workshop of training volgen? Dat kan bij een van onze gecertificeerde leden of opleidingen.

Klik op de button voor het totaaloverzicht en om je aan te melden voor een van de trainingen.

Workshops

Gedurende het jaar verzorgen een aantal van onze leden workshops. Deze zorgen voor verdieping van mindfulness-beoefening en geven nieuwe inzichten.  De workshops zijn geschikt voor mindfulness professionals, maar ook voor geïnteresseerden in mindfulness.

Op dit moment worden er geen workshops aangeboden.

Klik op de button voor het totaaloverzicht en om je aan te melden voor een van de workshops.

Whiplash Nederland

De leden van de Whiplash Stichting krijgen 10% korting op een training mits de trainer zich daarvoor heeft aangemeld bij die stichting.